Lai pagatavotu hinkaļi, jums ir nepieciešams katls, gliseris un labs garastāvoklis.
Nu lūk, ūdens vārās – ir pienācis laiks maisiņus iemērkt verdošā ūdenī. Lai to izdarītu, paņem hinkaļi aiz astes un nolaidi to tā, lai apakšējā daļa nedaudz pieskartos verdošajam ūdenim. Derīgi zināt! Ūdens uzvārās ātrāk, ja pārklājat katlu ar vāku.
Atcerieties, ka verdoša ūdens temperatūra sasniedz 100 ° C. Esiet piesardzīgi, lai nesadedzināties. Turi pāris sekundes, pēc tam, veicot kustību pa apli un nolaidiet ūdenī. Tas ļaus miklam nedaudz savārīties, kas mazinās iekšējā buljona un noplūdes risku. Vart pat izveidot nelielu piltuvi pirms hinkaļi pirms nolaišanas ūdenī, savērpjot ūdeni ar gliseri, taču ir svarīgi neizšļakstīt verdošu ūdeni. Tā kā hinkaļi ir saldēti, ūdens temperatūra pazemināsies un viršana apstāsies. Tāpēc ir nepieciešams pēc iespējas ātrāk ūdeni uzsildīt līdz vārīšanas temperatūrai atkal. To var panākt, pārklājot katlu ar vāku un pievienojot gāzi/elektrību. Tiklīdz ūdens atkal uzvārās, noņem vāku, izslēdz gāzi līdz vidējam un sāk atpakaļ skaitīšanu.
Katram hinkaļi veidam ir savs gatavošanas laiks.
Vai tiešām vēlaties dzēst preci?
Dzēst
Vai esat pārliecināti, ka vēlāties izdzēst visas preces no groza?
Are you sure you want to remove Your comment?
Informējam, ka šī vietne tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. cookies). Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. lasīt vairāk